Résultat des offres d'emploi Bruges en Belgique

Ads


Type de contratVotre requête : Bruges - Belgique Offres d'emploi en Belgique

Parcourir les emplois > Bruges

Expediteur - - Bruges : Als expediteur organiseer je de totale administratieve afhandeling en uitvoering van lucht, spoor , baan. en zeehaventransporten en garandeer je vlekkeloos goederenttransport. Je s... source: vacature.com
Offre publiée le :dimanche 14 octobre 2018 06:00 - à Bruges...Lire la Suite

ExpediteurJava Developer - - Bruges : Ben jij een Java developer die wil werken voor een bedrijf dat software ontwikkelt op hoog niveau. Aarzel dan zeker niet om te solliciteren op deze vacature voor meer informatie. B... source: ictjob.be
Offre publiée le :vendredi 12 octobre 2018 06:00 - à Bruges...Lire la Suite

Java Developer.NET consultant regio Antwerpen - - Bruges : Functieomschrijving Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT env... source: ictjob.be
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 05:11 - à Bruges...Lire la Suite


onepoint - Java Developers / Consultants - - Bruges : Momenteel zouden we graag nog een 4tal extra Java developers en of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de Java community. Joboms... source: ictjob.be
Offre publiée le :samedi 13 octobre 2018 06:00 - à Bruges...Lire la Suite
jobs by neuvoo job search

Mechanisch ontwerper - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING verantwoordelijk voor de mechanisch ontwikkeling van automatische machines ten behoeve van de productie/test van electronische pcb’s/modules omzetten klantenspecificaties naar interne ontwerpspecificaties uitwerken tech... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:59 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Verantwoordelijke Storingstechniekers - Brugge - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor onze klant, een sterk bedrijf regio Brugge, zijn wij momenteel op zoek naar een Verantwoordelijke over de Storingstechniekers. Je stuurt een team van 10 storingstechniekers aan. Je denkt op een hoger niveau en grij... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:59 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


PROJECTLEIDER INDUSTRIELE ELEKTRICITEIT - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor een gekende speler binnen de elektrotechnieken zijn we op zoek naar een projectleider. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor: Opvolging van projecten van concept tot en met oplevering Opvolging van deadlin... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:56 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Technieker - rollend materieel - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor onderhoud en herstellingen van de machines in het assortiment Je verricht deze werkzaamheden on site bij de klanten of in de werkplaats Je doet een probleemanalyse... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:55 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Assistent productieleider - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Je wordt ingezet in onze productiehal in Brugge. Je staat mee in voor het produceren van prefab gewelven. Je maakt de dagplanning op en controleert dat deze efficiënt wordt uitgevoerd. Je stuurt de arbeiders aan en spri... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:52 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


SALES ENGINEER PROJECTEN - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor onze klant, een sterk groeiend bedrijf regio Brugge actief in de metaalsector, zijn wij op zoek naar een Sales Engineer Projecten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande relaties en het zoek... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:51 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Dossierbeheerder: start jouw carrière - Bruges, Flandre-Occidentale : Dossierbeheerder: start jouw carrière Ben je goed met cijfers en is het jouw doel om anderen te helpen? Ben je nog niet zo lang uit de schoolboeken en zit jouw kennis nog fris in het hoofd? Vind je leuke collega's daarnaast ook een belangri... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:51 - Le Grand & Associates à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


PROJECTLEIDER INDUSTRIELE ELEKTRICITEIT - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor een gekende speler binnen de elektrotechnieken zijn we op zoek naar een projectleider. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor: Opvolging van projecten van concept tot en met oplevering Opvolging van deadlin... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:51 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Werfleider elektrische installaties - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor onze klant zijn we op zoek naar een Werfleider. Als werfleider werk je hands-on mee met de elektriciens op de werf (installaties, plaatsing kabels/goten/verlichting/..., aansluiten van schakelborden/motoren/...) Je... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:48 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


SALES ENGINEER PROJECTEN - Bruges, Flandre-Occidentale : FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor onze klant, een sterk groeiend bedrijf regio Brugge actief in de metaalsector, zijn wij op zoek naar een Sales Engineer Projecten . Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande relaties en het zoe... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 07:47 - TecQuality à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


1 | 2 | 3 | 4 | 5    >>

Ads