Résultat des offres d'emploi assistent-gerant en Belgique

Ads


Type de contratVotre requête : assistent-gerant - Belgique Offres d'emploi en Belgique

Parcourir les emplois > assistent-gerant

Winkelverantwoordelijke / gerant - ONMIDDELLIJK VAST CONTRACT - bedrijf met naambekendheid - - Roeselare : Gebouwen, personeel etc. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een aantal verkoopsmedewerkers en werkt samen met de assistent gerant aan een goed draaiende winkel. Opvolgen van... source: JoBBsquare
Offre publiée le :mercredi 10 octobre 2018 20:01 - à Roeselare...Lire la Suite

Verantwoordelijke / gerant / manager assistent tuincentrum M/V - - Zwevegem : Verantwoordelijke. gerant. manager assistent gezocht voor een tuincentrum regio Avelgem. Taken... Als winkelmanager assistent ondersteun je de winkelmanager bij zijn of haar werkzaamheden. Je bent de... source: JoBBsquare
Offre publiée le :samedi 06 octobre 2018 02:03 - à Zwevegem...Lire la Suite

Assistent - - Hulshout : Als assistent store manager ben je de rechterhand van de store manager en zorg je er mee voor dat de... Ook hier heb je oog voor de noden van de medewerkers en geef je die door aan de gerant. Verder ben je... source: Colruyt Group
Offre publiée le :mercredi 10 octobre 2018 02:01 - à Hulshout...Lire la Suite

Assistent
Assistent Winkelmanager - - Beringen : Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel... Klaar voor een boeiende job met veel sociale contacten en verantwoordelijkheden. Als assistent... source: Colruyt Group
Offre publiée le :mercredi 10 octobre 2018 08:01 - à Beringen...Lire la Suite

Assistent Winkelmanager


jobs by neuvoo job search

Assistent Winkelmanager - Beringen, Limbourg : naar een assistent winkelmanager. Je bent de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op... voor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en helpen. Op commercieel vlak zorg je er samen met de gerant voor dat... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 06:20 - t-interim à Beringen, Limbourg...Lire la suite


Assistent Winkelmanager - Zonhoven, Limbourg : naar een assistent winkelmanager. Je bent de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op... voor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en helpen. Op commercieel vlak zorg je er samen met de gerant voor dat... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 02:52 - t-interim à Zonhoven, Limbourg...Lire la suite


Assistent Winkelmanager - Helchteren, Limbourg : naar een assistent winkelmanager. Je bent de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op... voor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en helpen. Op commercieel vlak zorg je er samen met de gerant voor dat... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 00:56 - t-interim à Helchteren, Limbourg...Lire la suite


Assistent Winkelmanager - Genk, Limbourg : de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op menselijk als op commercieel vlak. Als assistent...Volledige beschrijving: Voltijds ref.nr. 19531 Jouw taken Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van... source:
Offre publiée le :lundi 15 octobre 2018 00:14 - t-interim à Genk, Limbourg...Lire la suite


assistent winkelmanager - Bree, Limbourg : Volledige beschrijving: Voltijds ref.nr. 21655 Jouw taken Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van... de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op menselijk als op commercieel vlak. Je volgt... source:
Offre publiée le :dimanche 14 octobre 2018 23:21 - t-interim à Bree, Limbourg...Lire la suite


Assistent Winkelmanager Colruyt Zonhoven (H/F) [ZONHOVEN] - Zonhoven, Limbourg : Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel...? Als assistent winkelmanager volg je een opleidingstraject van 1,5 jaar. Je start aan de basis met de taken van bediende verkoper... source:
Offre publiée le :dimanche 14 octobre 2018 01:56 - à Zonhoven, Limbourg...Lire la suite


Assistent Winkelmanager Colruyt Zonhoven - Zonhoven, Limbourg : Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel...? Als assistent winkelmanager volg je een opleidingstraject van 1,5 jaar. Je start aan de basis met de taken van bediende verkoper... source:
Offre publiée le :jeudi 11 octobre 2018 23:56 - Colruyt Group à Zonhoven, Limbourg...Lire la suite


Assistent gerant - Hoogstraten, Anvers : jobomschrijving Randstad is op zoek naar een assistent gerant voor een klant in regio Hoogstraten. Heb jij reeds... source:
Offre publiée le :jeudi 11 octobre 2018 22:26 - Randstad à Hoogstraten, Anvers...Lire la suite


Winkelbediende met grote verantwoordelijkheidszin KOEKELARE M/V (H/F) [KOEKELARE] - Koekelare, Flandre-Occidentale : / assistent gerant. Mooie job voor iemand die reeds ervaring heeft als verkoper / verkoopster, maar klaar is voor de volgende stap... in zijn/haar carrière. Bij de afwezigheid van de gerant, neem jij de verantwoordelijkheid op, anderzijds werk je actief... source:
Offre publiée le :samedi 06 octobre 2018 02:57 - Adecco à Koekelare, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Winkelbediende met grote verantwoordelijkheidszin STADEN M/V (H/F) [STADEN] - Staden, Flandre-Occidentale : / assistent gerant. Mooie job voor iemand die reeds ervaring heeft als verkoper / verkoopster, maar klaar is voor de volgende stap... in zijn/haar carrière. Bij de afwezigheid van de gerant, neem jij de verantwoordelijkheid op, anderzijds werk je actief... source:
Offre publiée le :samedi 06 octobre 2018 00:45 - Adecco à Staden, Flandre-Occidentale...Lire la suite


1 | 2 | 3 | 4 | 5    >>

Ads