Résultat des offres d'emploi Bruges en Belgique

Ads


Type de contratVotre requête : Bruges - Belgique Offres d'emploi en Belgique

Parcourir les emplois > Bruges

High Potential Hoofdtechnieker Voedingssector (Dag) - Vast contract - Bruges, Flandre-Occidentale : Als Highpotential Technieker bij dit voedingsbedrijf word je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Het park is half automatisch en bestaat uit diverse versnijdings- , verpakkings- en wikkelmachines.... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:59 - à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Monteur/carrosier - Bruges, Flandre-Occidentale : Je staat in voor het monteren, demonteren en afstemmen van carrosieronderdelen van motorhomes. Je plant de werkzaamheden volgens de bestellingen van de klanten. Heb jij een opleiding carrosier gevolgd of heb je reeds een eerste werkerva... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:58 - à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


IT support engineer - Bruges, Flandre-Occidentale : Wat houdt de job in? Als medewerker binnen de ICT-afdeling ben je het aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken (1st/2nd line). Hierbij: Doe je de intake van IT gerelateerde incidenten of service requests (60-65% hardware en 35-40% soft... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:58 - Experis à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Senior Mechanical Engineer - Bruges, Flandre-Occidentale : Jouw verantwoordelijkheden? Na het overlopen van de lastenboeken en de vereisten van de klant, zit je samen met de projectleider om het concept van de machine mechanisch te bepalen. Je houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en kan... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:54 - Experis à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Credit Controller Teamleader - Bruges, Flandre-Occidentale : Heb je graag de touwtjes in handen? Kom je dan aansluiten bij deze Internationale onderneming aan de Belgische kust. Je zal terechtkomen in een bedrijf die reeds is uitgegroeid tot Europese marktleider met een jaarlijkse omzet van 260.000.0... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:52 - Le Grand & Associates à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Comptable fournisseurs H/F - Bordeaux - Bruges, Flandre-Occidentale : Hunteo est un cabinet de recrutement nantais, au rayonnement national, qui a choisi de mettre au coeur de son activité la connaissance de ses clients et de leur marché. Notre pôle spécialisé en équipements du bâtiment recrute en CDI pour l'... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:47 - Hunteo à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Business Analyst - Bruges, Flandre-Occidentale : Business/functionele analyst Klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je reeds al ervaring met het begeleiden van projecten of het analyseren van business en/of functionele behoeften? Wil je je hierin verder verdiepen? Onze klant is op zoek n... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:47 - LGA IT à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


NET Analist-Programmeur - Bruges, Flandre-Occidentale : Software voor interne toepassingen ontwikkelen in .NET en Angular. Onderhouden van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. In team samenwerken met interne en externe collega's aan programmatie, testing, documentatie, implementatie en ... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:47 - Brunel à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Polyvalent Technieker Voedingssector (Dag) - Vast contract - Bruges, Flandre-Occidentale : Als Polyvalent Technieker bij dit voedingsbedrijf word je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Het park is half automatisch en bestaat uit diverse versnijdings- , verpakkings- en wikkelmachines. Jo... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:46 - à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


CUSTOMER SERVICE FRANS - Bruges, Flandre-Occidentale : Als commerciële binnendienstmedewerker kom je terecht in een team van 7 collega's en fungeer je als eerste aanspreekpunt van de klanten. De klanten zullen jou telefonisch of via mail contacteren met vragen over de producten en bijhorende pr... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:41 - Hays à Bruges, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Voire aussi :

1 | 2 | 3 | 4 | 5    >>

Ads