Résultat des offres d'emploi Courtrai en Belgique

Ads


Type de contratVotre requête : Courtrai - Belgique Offres d'emploi en Belgique

Parcourir les emplois > Courtrai

TIJDELIJK COMMERCIEEL UITZENDCONSULENT REGIO KORTRIJK - Courtrai, Flandre-Occidentale : Als commercieel consulent ben jij een belangrijke schakel in de organisatieJe bent een vaste waarde voor zowel klant als kandidaat. Je ondersteunt klanten bij al hun HRnoden en selecteert de juiste kandidaten met de juiste competenties. In ... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:59 - Manpower à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Service technieker industriële poorten - Vast contract - Courtrai, Flandre-Occidentale : Als service technieker zal je samen met een team van twee personen in staan voor het onderhoud en depannage van industriële snellooppoorten . Dit gaat van het controleren van de poorten tot het bijregelen/herstellen van mechanische en elekt... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:56 - à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Service Technieker heftrucks - Vast contract - Courtrai, Flandre-Occidentale : Als technieker kom je terecht in een moderne werkplaats waar je zal in staan voor het elektrisch en mechanisch periodiek onderhoud en acute herstellingen van heftrucks en rollend materieel, voornamelijk op diesel. Sporadisch ga je ook depan... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:54 - à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Hands-on Onderhoudsverantwoordelijke - Courtrai, Flandre-Occidentale : Jouw verantwoordelijkheden? De onderhoudsdienst bestaat momenteel uit zo'n 4 techniekers. Je bent rechtstreeks verantwoordelijk voor deze medewerkers inzake planning, organisatie, evolutie, etc. Daarnaast word je ook betrokken bij investe... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:54 - Experis à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Studenten zaalmedewerker regio Kortrijk (m/v) - Courtrai, Flandre-Occidentale : Voor onze klant, gespecialiseerd in hamburgers, in Kortrijk zijn we op zoek naar een student voor de zaal. Spreekt een horecajob je aan? Werk je graag achter de schermen? Hou je het hoofd koel tijdens een drukke service? Solliciteer en ko... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:51 - Konvert à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Fullstack .net developer met kennis Angular - Courtrai, Flandre-Occidentale : Hoe ziet jouw dag eruit? Na het halen van een goeie kop koffie start je, samen met het IT team, jouw dag met een daily scrum meeting waarin de to do's van de dag en de problemen die je de dag ervoor hebt ervaren, bespreekt. Op basis van d... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:49 - Experis à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Service technieker industriële poorten - Vast contract - Courtrai, Flandre-Occidentale : Als service technieker zal je samen met een team van twee personen in staan voor het onderhoud en depannage van industriële snellooppoorten . Dit gaat van het controleren van de poorten tot het bijregelen/herstellen van mechanische en elekt... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:49 - à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Technische ploegleider - 2 ploegen - Vast contract - Courtrai, Flandre-Occidentale : Als ploegleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse goede werking van je productieafdeling. Hierbij volg je de productieplanning en werkvoorbereiding op, verdeel je de taken aan 7 machinebedieners, volg je kwaliteit en productiecijfe... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:49 - à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


PROJECT MANAGER INVESTERINGEN - Courtrai, Flandre-Occidentale : ● Bachelor of Master Elektromechanica ● Internationaal en vernieuwend bedrijf ● Ervaring binnen productieomgeving is een extra troef Voor een groeiend en ondernemend bedrijf regio Kortrijk is Hays Engineering op zoek naar een Projectverantw... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:48 - Hays à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


ASSEMBLAGE EN MONTAGE VAN LABOMEUBELEN - Courtrai, Flandre-Occidentale : Je bent verantwoordelijk om meubilair, van kasten tot werkbladen tot energiebruggen te monteren (hout en metaal). Hiernaast sta je in om alles op een gestructureerde en ordelijke manier te verpakken voor transport en installatie. Voor een... source:
Offre publiée le :Thursday 02 July 2020 07:47 - Manpower à Courtrai, Flandre-Occidentale...Lire la suite


Voire aussi :

1 | 2 | 3 | 4 | 5    >>

Ads