Résultat des offres d'emploi Hasselt en Belgique

Ads


Type de contratVotre requête : Hasselt - Belgique Offres d'emploi en Belgique

Parcourir les emplois > Hasselt

Hoofd Werkplaats - Hasselt - Hasselt, Limbourg : Bijdragen aan een leefbaar en bereikbaar Vlaanderen? Dat doe je zo Als Hoofd werkplaats ben je verantwoordelijk voor het leveren van een optimale dienstverlening aan de onderhoudscentra van zowel tram als bus. Stilstaan is geen optie. Je st... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:59 - De Lijn à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Verpleegkundige voor de afdeling gastro-enterologie /endocrinologie - Hasselt, Limbourg : Je zal, na een opleidingstermijn, instaan voor de zorg aan de jouw toegekende patiënten. Je organiseert de totale zorg rondom de patiënt.Je zorgt voor een goede begeleiding bij het doorgaan van onderzoeken.Je staat in voor de verpleegkundig... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:58 - Jessa Ziekenhuis à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Aankoopverantwoordelijke - Hasselt, Limbourg : Als aankoopverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van een strategie voor de aankoopafdeling. Je geeft hierbij leiding en coaching aan 3 aankoopmedewerkers.* Je voert onderhandelingsgesprekken met leveranciers, werkt ee... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:56 - Avance Werving & Selectie à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


2 instructeurs Brandweerschool - Hasselt, Limbourg : Je ontwikkelt, ondersteunt, begeleidt en geeft op een didactische verantwoorde manier opleidingen aan aspirant brandweerlui. Dit doe je individueel of in teamverband.Je ontwikkelt lesfiches en cursusmateriaal zowel in de traditionele vormen... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:56 - Provincie Limburg à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Proces consultant (m/v/x) - Hasselt, Limbourg : Ben jij een analytisch persoon met oog voor details en het eindresultaat? Hou je ervan processen uit te tekenen en advies te geven? En heb je bovendien affiniteit met de sector? Dan ben jij de geknipte persoon om de werking van onze tarific... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:55 - Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond (KLAV) à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Service Engineer (M/V) - Hasselt, Limbourg : Het takenpakket van een Service Engineer omvat: -het verantwoordelijk zijn voor de planning en de uitvoering van onderhoudswerken en kleine/ grote projecten; -het onderhandelen over de pré-facturatie; -het realiseren van het voorstel ... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:55 - Continu à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Verpleegkundige Neurochirurgie (m/v) - Hasselt, Limbourg : Het Jessa Ziekenhuis heeft een vacature voor een bachelor verpleegkundige op de afdeling neurochirurgie.Samen met een multi-disciplinair team sta je in voor de verzorging van neurochirurgische patiënten.Heb jij reeds ervaring binnen neuroch... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:53 - Jessa Ziekenhuis à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


2 instructeurs Brandweerschool - Hasselt, Limbourg : Je ontwikkelt, ondersteunt, begeleidt en geeft op een didactische verantwoorde manier opleidingen aan aspirant brandweerlui. Dit doe je individueel of in teamverband.Je ontwikkelt lesfiches en cursusmateriaal zowel in de traditionele vormen... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:53 - Provincie Limburg à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Corporate Paralegal - Hasselt, Limbourg : Paralegal – de jobJe komt terecht in een stevig team van juridische en fiscale experts. Je gaat hun dossiers ondersteunen en dat betekent concreet het volgende:Opmaken van notulen van verschillende vergaderingen, alsook contracten & overeen... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:52 - Le Grand & Associates à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Bol.com customer support medewerker (Maastricht) - Hasselt, Limbourg : Voordat je verder gaat lezen over de inhoud van deze vacature… Check deze voordelen:22 vakantiedagen die je kunt plussen tot 26 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)!Betaalde trainingenBaanzekerheid; geen payrolling, geen uitzendbureau, er ligt gew... source:
Offre publiée le :Thursday 22 October 2020 07:50 - Teleperformance à Hasselt, Limbourg...Lire la suite


Voire aussi :

1 | 2 | 3 | 4 | 5    >>

Ads